Jelene Ćetković 14

11000 Beograd

+381 64 47 30 688

+381 62 81 57 998

ecskylineacademy@yahoo.com

 Posetite nas na facebook-u

 Naš edukativni centar na instagram-u

                @skylineacademy

Top Panel
- - - - - -
utorak, 24 septembar 2019
A+ R A-

O NAMA

 

Dobro je poznata poslovica “Koliko jezika znaš, toliko vrediš!” Strani jezici su naša budućnost, a njihovo poznavanje čini savremenog čoveka još vrednijim. Škola stranih jezika “Skyline Academy” nudi Vam mogućnost da napravite pomak i da na zanimljiv, pristupačan i savremen način naučite omiljeni strani jezik.

 

Zahvaljujući ubrzanom napretku i upotrebi moderne tehnologije, u mogućnosti smo da preko interneta stalno budemo u kontaktu sa ljudima širom sveta, da putujemo i upoznajemo nove zemlje. Osim komunikacije na stranom jeziku koja je postala svakodnevna potreba, postoje i mnogi drugi razlozi zašto je dobro naučiti neki strani jezik:

 

 
 Putovanja

 

Interesovanje za druge kulture

 

Profesionalno usavršavanje

 

Emigracija

 

Višak slobodnog vremena

 

 

Za početak nađite bar jedan razlog koji Vas može motivisati na napravite korak više i upišete kurs stranog jezika u edukativnom centru “Skyline Academy”, jer dobrih prilika je sve manje, a zahteva na fakultetu, radnom mestu i svakodnevnom životu sve više.

 

Edukativni centar “Skyline Academy” je mesto na kojem ste uvek dobrodošli, mesto gde rade ljudi koji vole svoj posao, koji Vas znaju saslušati, koji će znati odgovoriti na Vaša pitanja, naći rešenja za Vaše potrebe i koji će svoj rad planirati u skladu sa Vašim sugestijama.

 

Naš nastavni plan i program zasniva se na radu u malim grupama što omogućava veću posvećenost svakom polazniku ponaosob, pri čemu uspevamo da upoznamo njegove interese i pratimo napredovanja. Časove vode kvalitetni predavači, sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću koji će Vam na praktičan način približiti neophodna znanja i veštine koje će Vam omogućiti da napredujete.

 

Ukoliko se odlučite da nam ukažete Vaše poverenje, u našem edukativnom centru možete:

 

 
 

naučiti još jedan strani jezik i postati konkurentniji u potrazi za novim poslom

 

usavršiti Vaše komunikacijske veštine

 

povećati Vaše šanse za upis na fakultet ili srodne institucije u inostranstvu

 

povećati krug prijatelja

 

 
 

Stečeno znanje je ulaganje u budućnost koja za Vas neće imati granice. Želimo da budete najveštiji u svojoj struci, te tako sa našom diplomom budete za korak ispred svih. Na Vama je samo da odaberete kurs prema Vašim željama i potrebama. Sve ostalo je naša briga!

Budite deo našeg tima – its okay to be smart

 

 

Kontakt

Jelene Ćetković 14

11000 Beograd

+381 64 47 30 688

+381 62 81 57 998

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas

 Posetite nas na facebook-u

 Naš edukativni centar na instagram-u

                @skylineacademy

 

 

Lokacija