Jelene Ćetković 14

11000 Beograd

+381 64 47 30 688

+381 62 81 57 998

ecskylineacademy@yahoo.com

 Posetite nas na facebook-u

 Naš edukativni centar na instagram-u

                @skylineacademy

Top Panel
- - - - - -
utorak, 24 septembar 2019
A+ R A-

KURSEVI INFORMATIKE

 

 

 

Bez obzira da li ste početnik u radu sa računarima i pitate se šta oni rade i zašto biste želeli da ih koristite ili pak, posedujete određeno znanje koje želite da nadogradite, škola računara “Skyline Academy” je pravo mesto za Vas. Znanje iz oblasti računara je jedan od osnovnih uslova za obavljanje svakodnevne komunikacije, pronalaženje neophodnih informacija, vođenje finansija, ali i za opuštanje i zabavu – skladištenje muzike i slika, igranje igrica.

 

Edukativni centar “Skyline Academy” je mesto na kojem ste uvek dobrodošli, mesto gde rade ljudi koji vole svoj posao, koji Vas znaju saslušati, koji će znati odgovoriti na Vaša pitanja, naći rešenja za Vaše potrebe i koji će svoj rad planirati u skladu sa Vašim sugestijama.

 

U prijatnom ambijentu naše škole uspešno organizujemo kurseve računara koji su osmišljeni tako da svi polaznici za kratko vreme dobiju sva adekvatna znanja za optimalan rad na računaru. Naš stručni tim čine kvalitetni predavači, sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću koji će Vam na praktičan način približiti neophodna znanja i veštine koje će Vam omogućiti da napredujete.

 

Kursevi u ponudi:

 

OSNOVNI PAKET SOLIDWORKS
POSLOVNI PAKET AutoCAD 2D
Photoshop AutoCAD 3D
  CorelDRAW

 

Naš nastavni plan i program zasniva se na radu u malim grupama što omogućava veću posvećenost svakom polazniku ponaosob, pri čemu uspevamo da upoznamo njegove interese i pratimo napredovanja. Kako bi odgovorili na sve zahteve polaznika, nudimo Vam fleksibilne programe, u skladu sa Vašim obavezama i potrebama. Želja nam je da stvorimo odnos dugoročnog poverenja i sklopimo prijateljstva koja će trajati i nakon ostvarenja Vašeg cilja.

 

Stečeno znanje je ulaganje u budućnost koja za Vas neće imati granice. Želimo da budete najveštiji u svojoj struci, te tako sa našom diplomom budete za korak ispred svih. Bilo da želite da steknete osnovno znanje rada na računaru ili usavršite znanje koje već posedujete, dobrodošli u školu računara “Skyline Academy”.

 

Na Vama je samo da odaberete kurs prema Vašim željama i potrebama. Sve ostalo je naša briga!

Budite deo našeg tima – its okay to be smart!

 

 

Kontakt

Jelene Ćetković 14

11000 Beograd

+381 64 47 30 688

+381 62 81 57 998

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas

 Posetite nas na facebook-u

 Naš edukativni centar na instagram-u

                @skylineacademy

 

 

Lokacija